Atatürk Ortaokulu

Vizyon: Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı vatanını, milletini seven ve bu uğurda çalışmayı fedakârlık olarak değil, vazife olarak gören; idareci, öğretmen ve öğrencilerimizle tek ses halinde tarih bilincine ve mirasına dayanarak; bilimsel, analitik ve sorgulayıcı düşüncenin öncülüğünde geleceği inşa etmek.

Misyon: Akıl ile bilimin rehberliğinde, ahlâk, ruh ve duygu yönünden dengeli kişiliğe sahip; milli ve manevi değerlerini önemseyen, eğitim ve öğretimde başarıya odaklanmış; nitelikli, yaratıcı ve üretken öğrenciler yetiştirmek ve bu yolla toplum ve milletinin gelişmesine katkıda bulunmak.

Başarılar:

Saatler: Ders Başlama:08:20 Ders Bitiş :14:55
Isınma: Kalorifer (Katı Yakıt)
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 (326) 311 33 74

WEB - https://altinozuataturkortaokulu.meb.k12.tr

Adres - YENİŞEHİR MAH. TEKEL CAD. ATATÜRK ORTAOKULU SİTESİ ATATÜRK ORTAOKULU BLOK NO: 2E ALTINÖZÜ / HATAY

Öğretim Şekli :Normal(tam gün) eğitim

Yerleşim Yeri -

Ulaşım İl merkezine 7 Dakikada bir dolmuş bulunmaktadır. Sabah ilk dolmuş 07.00 da il merkezinden hareket ettiğinden dolmuşla ilk derse yetişme konusunda sıkıntı yaşanmaktadır.Öğretmenlerimiz sabahları kendi imkanlarıyla il merkezinden gidiş-geliş yapmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İlçe Merkezindedir. İl Merkezine uzaklığı 22 Km´ dir.